Шрифтове

Font Samplesh1 Графологията се основава на убеждението, че почеркът говори много за вашата личност и характер.

h2 Фактът, че светът се дигитализира води до съвсем логичното заключение, че избраният за сайта Ви шрифт говори много за вашата фирма и дейност.

h3 Може да влагате много мисъл в своите фирмени цветове, изображения или икони, които ще се използват за представяне на дейността ви, но не по-маловажен е вида и стиловете на шрифтовете, които ще използвате, за да предадат вашето съобщение.

h4 Изборът на шрифт е също толкова важен, ако не и по-важен, отколкото всички други елементи, взети заедно. Грешният шрифт може да бъде объркващ и/или подвеждащ и да бъде неправилно разбран.

h5 Прилагането на стиловете h1-h6 e от значение и за оптимизацията на сайта от търсачките. Необходимо е да се прилагат в страниците.
h6 … И най сетне сме на последния

Ето така например може да изглеждат цитати или пък нещо, което искате да отличите.

… или да изброите:

  1. Правете сайта за посетителите
  2. Проверявайте текстовете си за правописни грешки
  3. Бъдете ясни и не подвеждайте потребителите
  4. Качвайте ново съдържание поне веднъж седмично

може да изброите и по следния начин:

  • Резултатите от сайта ви ще започнат да идват след месеци;
  • Всеки ден се регистрират стотици сайтове в България. За успокоение, доста от тях, никога няма да се появят в интернет пространството;
  • За да се придвижите на по-предна позиция в резултатите от търсенето в google, е добре да се регистрирате в популярните за бранша ви специализирани каталози, като подготвите различни текстове за всеки един от тях;
Последна илюстрация за шрифт – според едно проучване от 2013 г. на Domain Name Industry Brief Verisign, общия брой на регистрираните имена на домейни е надхвърлил 250 милиона през последното тримесечие на 2012 г. Повече от 6 милиона имена на домейни са били регистрирани през четвъртото тримесечие на 2012 г., с което общият им брой достига 252 милиона в световен мащаб. Между другото 21% от ime.com и ime.net уебсайтове са само от една страница , а 15% са се регистрирали, но не са разработени и не присъстват в интернет пространството.