НКБ поддръжка и нов сайт

Създаването на този сайт изобщо не беше планирано, тъй като Национална Кардиологична Болница си има официален сайт от 2005 година. От ръководството на болницата ме поканиха да  обновявам информацията, да качвам нови снимки и да отразявам представянето им в медиите. Сайта беше направен с Друпал и за мен беше голямо предизвикателство поддръжката му. Поради технически причини не можеше да се ъпдейтва и с всяка измината година, визията и функционалността му остаряваха. От болницата имаха идеи за развитие на секцията за ПАЦИЕНТИ, върху която се работеше от фирмата, поддържаща сайта.

Тъй като се оказах в ролята на посредник между болницата и фирмата за поддръжка на сайта /сигурно се сещате за прекрасната реплика по адрес на посредника от филма Синьо Лято :-)/. За да имам повече свобода за действие пък и докато чакам в паузата при размяната на писма, направих – blog.hearthospital.bg, ориентиран повече към пациентите. Визията беше съобразена с тази на официалния сайт.

В края на 2016 г. получих одобрение на новата визия на сайта, конструиран с wordpress, тема: education hub, плъгини: fancybox-for-wordpress, shortcodes-ultimate, table-of-contents-plus, visual-form-builder, wordpress-seo, wordfence

Част от плъгините използвам във всички сайтове, които съм реализирала, защото са прости за настройка, не са много тежки, а и вече ги познавам.

Този проект приключи за мен през м. април 2020 с много хубави познанства, повече разбиране за работата на лекарите в държавната болница и удовлетворение от свършената работа по сайта и по фейсбук страницата на НКБ.

сайт на Национална кардиологична болница